Tuesday, 12 January 2010

Idea dan Pendapat Amzar Zamri







hahhaha..lontarkan idea dan pendapat..???....

1st--- parking macam haram sampai bila nak sempit.

alasan biasa dipakai:
1) suruh student pakai public transport yang slalu sampai awal...booooo

2) takde duit nak buat tempat parking

3) petisyen student buat cadangan tak terima langsung..

·         kalo tak nak masalah parking..besarkan la tempat parking...jangan samakan uniten dengan IPTA..
·         atau mantapkan public transport bagi lebey efisyen

2nd-- apa guna sticker uniten kalo keje guard saman je orang....dah la parking takde...think about it....korang bayar sticker untuk kena saman...WTFun....

·         Solution- besarkan tempat parking...

3rd-- MPP actually banyak buat keje student kena gak respect diaorang....yang tak join kelab/persatuan mana nak tau MPP buat apa....ni asyik kutuk2 diaorang kenapa korang tak volunter jadi MPP ....cabar student uniten ni....


4th-aku tak sure aaa ni tapi last time i check kat COE takde Wifi( correct me of i'm wrong k) tulis je COE WiFi tapi yang ada connection hanya ada kat COE food court jerk.... what's wrong kalo besarkan range ke seluruh COE..ooohhh nak student pergi ke ITMS kot..takut takde orang pergi sana..kalo itu kesnya, memang narr...

·         solution dia besarkan lagi range WiFi kat COE...


5th- nak mintak bahagian registrar la.....kalo time nak tengok lecterur timetable untuk sem baru...tak leh ke upload dalam info @ moodle....bnyk kali dah kes jadi...lambat tampal la...budak bawak balik jadual la...lepas tuh cari gado dengan akak kat registrar...tak ke

saya sokong amzar,,,
amzar. dlm info ada. tp problem nya kita taktau sapa lecture je ;) just tau time table and section je :D
kira letak skali la semua tuh detail....tuh maksud aku

 

6th- nak minta maaf pada semua yang terasa...tapi actually..ni la
masalah yang kita hadapi kat uniten skang...kalo aku ada pape idea n
pendapat nnti aku suarakan..hoohoho


8 comments:

kimas said...

saye setuju pendapat amzar 100%
suara macam ni yang kita perlukan
saye sokong amza sebagai calon MPP sesi hadapan..

p/s: amza, u have my vote.. :piece:

Ilhami said...

kimas hensem..hahah

clorets said...

Apa kata PRS kompilekan semua pendapat ini, hantarkan satu memorandum kepada pihak yang boleh mengubah k'daan...
"we care, we share" the idea...utk kebajikan pelajar uniten...

Amzar said...

hahaha...terbaik cadangan ko clorets...tapi orang komen n buat surat...siap buat petisyen untuk student sign tapi kena tolak camtuh jerk...mpp pun dah buat tapi kena tolak gak..semua kena tolak apa yang student dapat beb.....kena la give n take...kata customer always right...tak nampak sangat kebenarannya kat situ....

tapi parking tuh aku dengar dia nak besarkan...so itu satu kemajuan aa...n ada student buat final year project parking kat BV(tuh kita project ke?)...tak kesah aa..tapi ada juga pergerakan skit skang. n bukan semua complain diignorekan...kalo complain yang tak melibatkan DUIT laju jerk buat keje....boleh terima la....tapi terlalu lama masa nak amik untuk bertindak yang melibatkan duit ni...

Anonymous said...

APA LAGI AMZAR...

KENA CARI LAR MEDIUM BARU UTK SALURKAN MAKLUMAT DAN ADUAN ATAU PERMASALAHAN.

ADA MPP, DEPA TAK LAYAN

ADA PETITION, DEPA TAK LAYAN

ADA ADUAN, DEPA TAK LAYAN

SO....GABUNGKAN PERKARA2 DIATAS UTK MEMBENTUK ORGANISASI LAGI KUAT.

MAKA...KENA ADA PARLIMEN MAHASISWA
HEHEHE

-panerai

Amzar said...

hahahha....apa ko cakap pun aku tak paham...hahahaa...tapi aku rasa maksud ko gabung untuk lawan diaorang...tak jadi jugak kot...diaorang bab lawan student memang terrer....(takleh disebut nama yerk)..comfirm ko terdiam terus

cara terbaik pegi terus ke TNB...straight to the top kan???...kalo ko nak declare "war" dengan HEP boley la....comfirm mengamuk HEP kalo student pegi terus TNB tanpa bagitau diaorang...mmg kena blacklist...hahahah

tapi actually boleh je buat....cuma berani tak orang tuh nak pagi terus TNB mintak n approach dia kena betul n bijak aa...kalo ada contact pegi je mintak CK(che khalid)...hahahahahah

Anonymous said...

aku ada amzar...

hehehe...lama dah,tapi kena jumpa zaki duloo

hehehe....apa citer ko?? ko dah tak kenal aku??

amzar-amzar


-panerai

Amzar said...

lol lol...ble orang tak bagitau nama...cmna la nak tau...bukan senang nak cam sore kalo tak dengar sore dia...lol lol...kimas tul

 
^ Scroll to Top